ONTWERP

Tuinontwerp

Opmeting


Om uw wensen te realiseren hebben we uiteraard een schets of tuinplan nodig.  U kan kiezen om zelf de afmetingen door te geven aan de hand van uw woning bouwplan en alle paadjes en oprit afstanden en breedtes... of opmeting door ons.  

Deze maten zijn uiteraard nodig om een ontwerp op te maken met de juiste schaal verhouding zodat we een beeld krijgen van de aantal vierkante meters.  Dit om een correcte prijs te maken van gazon, plantvakken en aantallen van planten, ... Bij bespreking van het tuinplan of tuinschets krijgt u een beeld van wat wij waar plaatsen en kunnen we ook een prijs opmaken van het project. 

Alles is dan overzichtelijk en transparant. 

 

Ontwerp


Na een kennismakingsgesprek, volgt de opmeting van uw perceel.  Hiermee gaan we aan de slag met een ontwerp op maat.  Dit voorontwerp bespreken we een eerste keer met u zodat u onze visie krijgt en u feedback kan geven qua smaak.  Het voorontwerp werken we verder uit en spreken nadien opnieuw af waar we alle materialen en toebehoren toelichten. 

Prijs voor opmeting, opmaak plan/schets, plan en planten bespreking start vanaf 150.00eur afhankelijk van project, perceel en rij afstand.